Ne adresam atat femeilor cat si barbatilor ce doresc sa isi restabileasca fertilitatea!

Te putem ajuta

Femei cu trompele uterine legate. Rata de succes, de peste 80%!

Legarea trompelor uterine este o metoda contraceptiva larg raspandita, mai ales in randul femeilor ce au nascut deja, in special prin cezariana. Daca ati ales aceasta metoda de contraceptie si acum doriti totusi sa aveti un copil, noi va putem ajuta prin refacerea traiectului trompelor uterine.

Aveti trompele legate?

Daca medicul ginecolog v-a confirmat ca aveti trompele legate si ati efectuat o histerosalpingografie ce arata ca sunt intrerupte trompele, atunci prin tehnica microchirurgicala va putem reface continuitatea trompelor.

Obstructie de trompe uterine?

De asemeni, daca medicul ginecolog v-a diagnosticat cu obstructie de trompe uterine, inflamatii pelvine, anexite, va putem ajuta prin indepartarea segmentului inchis si restabilirea permeabilitatii trompelor.

Trompele uterine pot fi dezlegate!
prin tehnici moderne microchirurgicale

Programeaza-te acum
Vasectomia este reversibila!

Barbati ce au efectuat vasectomie.

Vasectomia la barbati este o metoda simpla si eficienta de contraceptie, prin care se intrerup singurele cai prin care spermatozoizii pot ajunge in exteriorul organismului, adica ductele deferente. Deoarece este o metoda foarte sigura, sansele de a concepe dupa o vasectomie sunt sub 1%.

Daca ati efectuat o vasectomie, dar acum doriti totusi sa aveti un copil, noi va putem reface continuitatea ductelor deferente si astfel puteti deveni fertili din nou. Tehnica microchirurgicala pe care o folosim, in combinatie cu microscopul operator si experienta vasta va ofera o rata de succes de peste 80% in restabilirea fluxului spermatic.