Microchirurgia inseamna precizie si siguranta!

Repermeabilizarea trompelor

Magnificare inseamna PRECIZIE!

Microscopul operator permite chirurgului sa vada detalii ce nu pot fi vazute cu ochiul liber sau alte mijloace de marire. Astfel el poate efectua miscari mult mai precise si fine, ce asigura o disectie exacta.

Sansele dumneavoastra de a concepe un copil dupa repermeabilizarea trompelor cu ajutorul microscopului se dubleaza fata de orice alta metoda de restabilire a fertilitatii!

Vino la o consultatie

Repermeabilizare
sau fertilizare in vitro?

Repermeabilizarea prin tehnici microchirurgicale a trompelor uterine se face sub microscopul operator si ofera cea mai mare rata de succes, de peste 80%, in restabilirea permeabilitatii trompelor. Sansele dumneavoastra de a concepe un copil dupa repermeabilizarea trompelor cu ajutorul microscopului se dubleaza fata de o repermeabilizare clasica laparoscopica.

De asemenea, sansele dumneavoastra de a concepe un copil dupa repermeabilizarea trompelor cu ajutorul microscopului sunt cel putin duble fata de fertilizarea in vitro, unde, conform cu datele din literatura de specialitate, sansele de succes sunt de circa 35%!

Vasectomia este reversibila!

Microchirurgia inseamna SIGURANTA!

Pentru ca trompele uterine si vasele spermatice sunt foarte mici si delicate, folosim exclusiv instrumente speciale de microchirurgie si fire de sutura foarte mici, ce nu lezeaza tesuturile atat de importante si care ne permit sa va refacem complet traiectul structurilor legate.

Firul de sutura folosit de noi este jumatate de gros fata de un fir de par, iar acul de sutura este comparabil cu grosimea unui fir de par.

Trompele uterine pot fi dezlegate,
iar vasectomia este reversibila!

Programeaza-te acum